Харчова промисловість

Виробництво етикеток та упаковок для харчової промисловості має ряд важливих особливостей. Крім своїх основних функцій: інформування та привернення уваги, етикетки для продуктів харчування повинні відповідати ще й ряду додаткових характеристик.

По-перше: велике значення тут має безпека, адже і упаковка, і етикетка іноді безпосередньо стикається з продуктами. По-друге: етикетки на продуктах харчування часто піддаються впливу низьких і високих температур, вологи, жирів, а також існує ймовірність механічних пошкоджень.

При виборі матеріалу етикетки для харчової промисловості важливо враховувати особливості продукту.

  • Для продуктів харчування з малим терміном зберігання допустимо використовувати не дуже стійку до механічних пошкоджень термоетикетку.
  • Для продуктів харчування з великим терміном зберігання (до 4-х років) найкраще використовувати напівглянсову самоклеючу етикетку, так як вона відмінно витримує і механічний вплив, і вплив різних температурних режимів.
  • Для продуктів харчування, які будуть зберігатися в холодильних камерах, найкраще використовувати термопапір, який не деформується і не втрачає своїх естетичних якостей під впливом вологого середовища.
  • Для продуктів харчування, які упаковуються в пластикові контейнери найкраще підходить напівглянсовий папір.

Фахівці компанії «Люксор Класік» завжди раді допомогти з вибором матеріалу, а також з вибором технології виробництва етикетки, яка буде підходити саме вашого товарові.

Етикетка — найкраща реклама, яка діє

Блоґ

Отанні статті

І ми з вами зв’яжемось

Відправте заявку

Етикетування

Лак

Трафаретний лак

Тиснення фольгою

Конгрев

Вказати деталі для прорахунку

Приховати додаткові поля

Заповнюючи цю форму я погоджуюсь на обробку персональних данних

Україна, 01013, м. Київ, вул. Деревообробна, 12, блок 2
Тел: +38 097 664-45-47, +38 097 556-37-12, +380 95 923-09-95